VS2010 vs. SQL Assistant

Hi guys,

My VS2010, started acting VERY weird! Upon startup, it gave my mysterious errors like “Could not load module this and that”.

And when I tried to open a solution, it just “Stopped working”, asking me if I wanted to debug the program. Yeah right, let me just debug visual studio 

Anyways, I ran devenv.exe with the /log switch, and got a pretty sweet XML file. It pointed me to what errors did occur during startup.

I did a Google search, and stumbled across this one: http://www.softtreetech.com/support/phpBB2/viewtopic.php?p=27786&sid=24857705cf905400d2125e79a4b72565

I realized that I just installed SQL Assistant, and guess what, I did not check the checkbox “ Integrate with Visual Studio 2010”. Just as the above link explains.

One guy at the forum, puts it down this way:

I found a solution. I installed SQL Assist with the the Visual Studio Addin checked, even though I don’t want it.

Your installer is telling Visual Studio to load the Addin, even if you don’t choose to install it.

Well, that’s what I did as well, and now it’s working.
Thanks,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s